Port Açmak...

 Gaddar_Murti


Gruppe: Standard Mitgliedschaft
Beigetreten am: 16. Mai 2011
Beiträge:2
Editiert 6. Juni 2014 - 18:29 von 2394823
Önceleri sürekli fp sorunu yaşıyordum. Artık bırakma durumuna gelmiştimki ayarları değiştirmeye karar verdim. Oyun ayarlarından Nat traversalı 5000 den değiştirip 3400 e ayarladım. Alt taraftaki upnp yi enable ettim. Modem içindeki port ayarlarını da aşşağıdaki gibi değiştirdim. Artık kimse ile fp olmuyorum. Ayrıca windows güvenlik duvarını kapatıp antivirüsü iptal ediyorum.

Uygulama_____Hedef IP Adresi_____Protokol Tipi________WAN Portları___Hedef LAN Portları
AOEII-1______109.228.230.76______tcp__________________2300-2400______2300-2400
AOEII-2______109.228.230.76______tcp__________________47624__________47624
AOEII-3______109.228.230.76______udp__________________2300-2400______2300-2400
AOEII-4______109.228.230.76______tcp&udp______________5000___________5000
AOEII-5______109.228.230.76______udp__________________47624-47624____47624



fp sorunu yaşaya arkadaşların bir de bunu denemelerini öneririm.
Link | Antworten | Zitieren
 [CBK]Kuvvy


Gruppe: Standard Mitgliedschaft
Beigetreten am: 24. Juli 2007
Beiträge:3041
Editiert 20. Juni 2011 - 11:42 von [CBK]Kuvvy
Teknik Destek bölümüne taşındı.

edit: Pinned.
Link | Antworten | Zitieren
 21HolyTurks


Gruppe: Standard Mitgliedschaft
Beigetreten am: 19. Mai 2011
Beiträge:14
Geschrieben 13. Juli 2012 - 14:31
düzeldiği kesin mi
Link | Antworten | Zitieren
 tirabizonli


Gruppe: Standard Mitgliedschaft
Beigetreten am: 12. Oktober 2012
Beiträge:3
Geschrieben 4. November 2012 - 04:33
şu an inanın ağlama noktasındayım.10 oyunun 9'u hatta daha fazlası başlayıp bitiyor
Link | Antworten | Zitieren
 peculiar4040


Gruppe: Standard Mitgliedschaft
Beigetreten am: 22. Juni 2012
Beiträge:2
Geschrieben 10. Mrz 2013 - 16:39
arkadaşlar ben bu söylediklerinizi yaptım internetin yavaştır diyorlar hayır değil net gayet hızlı en azından bu oyun için..ama hala fp görünüyorum sinirimi bozdu artık oyunu bırakmayı düşünüyorum
Link | Antworten | Zitieren
 2394823


Gruppe: Gold Mitgliedschaft
Beigetreten am: 26. November 2012
Beiträge:2397
Geschrieben 10. Mrz 2013 - 17:54
arkadaşlar ben bu söylediklerinizi yaptım internetin yavaştır diyorlar hayır değil net gayet hızlı en azından bu oyun için..ama hala fp görünüyorum sinirimi bozdu artık oyunu bırakmayı düşünüyorum

Kısaca anlatmaya çalışıyım. Yapman gereken bilgisayarın ip adresini, modemden dns yi açarak dns ye kaydetmen. Bilgisayarın IPsini nasıl öğrenirsin - > Başlat Menusu - Calıstıra tıkla - cmd yaz - çıkan ekrana ipconfig yaz ve orda çıkan ipv4 olan ip sana lazım olan. Sonra modeme gir dmz yi bul, etkin değilse etkinleştir ve bu ip yi dmz ye kaydet. Bunu yaptığın taktirde sorun çözülecektir, çözüldüğü halde daha sonra tekrar aynı sorunla karşılarşırsan, bu demektirki bilgisayarının ip si değişmiş ve bilgisayarın ip sini tekrar dmz ye kaydetmen gerekir. Hf ;)
Link | Antworten | Zitieren
 peculiar4040


Gruppe: Standard Mitgliedschaft
Beigetreten am: 22. Juni 2012
Beiträge:2
Geschrieben 11. Mrz 2013 - 18:06
2394823 wrote:
Kısaca anlatmaya çalışıyım. Yapman gereken bilgisayarın ip adresini, modemden dns yi açarak dns ye kaydetmen. Bilgisayarın IPsini nasıl öğrenirsin - > Başlat Menusu - Calıstıra tıkla - cmd yaz - çıkan ekrana ipconfig yaz ve orda çıkan ipv4 olan ip sana lazım olan. Sonra modeme gir dmz yi bul, etkin değilse etkinleştir ve bu ip yi dmz ye kaydet. Bunu yaptığın taktirde sorun çözülecektir, çözüldüğü halde daha sonra tekrar aynı sorunla karşılarşırsan, bu demektirki bilgisayarının ip si değişmiş ve bilgisayarın ip sini tekrar dmz ye kaydetmen gerekir. Hf ;)
galiba düzeldi çook teşekkür ederim.. :)
Link | Antworten | Zitieren
 KurSad69


Gruppe: Standard Mitgliedschaft
Beigetreten am: 2. Dezember 2012
Beiträge:178
Geschrieben 3. Mai 2013 - 11:41
Beyler tp link modemi olanlar vardır
Onlar için yazıorm çünkü çok sıkıntılı
Protokol tcp ve udp için 5000 + 2300-2400 + 47624 hepsini açın
Ayrıca sürekli ip değişiyor kendiliğinden haliyle fp sorunu başladıysa tekrardan kontrol edin gerekirse yeniden yapın
Link | Antworten | Zitieren
 hasan42080


Gruppe: Standard Mitgliedschaft
Beigetreten am: 18. November 2015
Beiträge:3
Geschrieben 20. November 2015 - 21:08
arkadaşlar bana age of mtlogy hamachısız oynamayı ogretebılecek pc kurdu varmı age of un butun portlarını acıp host a gırdım kurdum oyunu fakat dıyer arkadasım benım kurdugum oyna benım modem ıp ını yazdı ama gıremedı butun guwenlık duvarını kapatmama ragmen oynayamadık bılgısı olan varsa paylasırsa sevınırım



Link | Antworten | Zitieren
[1]
Zeigt an 1 - 9 de 9 Beiträge
Springe zu Forum:
1 User sind betrachten gerade diesen Eintrag (on den letzten 30 Minuten)
0 Mitgleider, 1 Gäste

Most active threads in past week: